Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaltha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim odwiedzającym no i oczywiście uczestnikom konkursu !

Po długich rozważaniach zostali wyłonieni najlepsi z najlepszych biorących udział w naszym skromnym konkursie ,

serdecznie chcieliśmy pogratulować wygranym i liczmy , że będziecie brać udział w kolejnych zabawach .

Miejsce pierwsze oraz nagroda Gold Membera ląduje w rękach

1.Masticka

Równie dobra praca znajdująca się na drugim miejscu , wygrywa -15% z paska , nagroda wędruje do

2.PoSiaka

Miejsce trzecie ,zamykające niestety laureatów otrzymuję nagrodę -10% z paska , a na podium stoi

3.kubiq1

Dziękujemy za udział i pozdrawiamy - Tibia Team

Opublikowano

Gz, troszke szkoda ze nie którzy za lizanie mają 1 miejsce ale cóż ;), a i dzięki za napisanie mojego nicku z małej <3

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Za co on dostał pierwsze miejsce ? ;o

PoSiak powinien mieć 1.

Za lizanie pewnemu jury;)

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

nie zostawię tego bez odzewu bo to co tutaj odwalacie jest śmieszne ...

Po kolei odpowiem na wasze zabawne komentarze

@Never

Krytykujesz wszystko co jest robione w dziale Tibii , nie chodzi o moją inicjatywę ale i innych kidmodów bądź modów , PoSiaka wyśmiewałeś od samego początku , pamiętam jak to Ty lizałeś dupę podczas mojej 1 kadencji kida , jako mod co wprowadziłeś do działu ? ile była warta twoja praca ? nie bagatelizuje , że tyle co Twoja osoba :-) . Najlepiej jest narzekać na forum , jakie to niesprawiedliwe i samemu nic nie robić tylko krytykować innych - żałosne .

@ Lizanie dupy ...

Jeżeli według was to jest lizanie dupy to ... Szczerze powiem , że zawiodłam się jeżeli chodzi o konkurs , poziom był FATALNY i zostały nagrodzone prace "najlepsze wśród najgorszych" - czysta brudna prawda . Chciałam robić coś w tym dziale , to nie miał być ostatni konkurs , chciałam odświeżyć ten dział by coś się działo , ale jeżeli wy tak traktujecie czyjeś zaangażowanie to wszystkiego się odechciewa i możecie być pewni , że "darmowe nagradzanie lenistwa" już nie wyjdzie z mojej inicjatywy , skoro tego chcecie nie będę robiła innych konkursów ... :-)

Gratuluje wygranym , co do przegranych - klasyczny ból czterech liter . Pozdrawiam

//

Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości do tego co napisałam lub poczuł się urażony zapraszam na PW

Opublikowano

Byłeś w jury, sam oceniałeś prace, więc...

Tak byłem ale na niego wgl nie głosowałem, więc... ? ;]

btw: otworzyłem temat żeby odpowiedzieć a teraz zamykam go ponownie..

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...